[FOTO] KOPRIVNICA Komunalac proslavio 61. rođendan uz besplatan parking i kupanje, podjelu sadnica…

Koprivnički Komunalac svoj rođendan je obilježio brojnim aktivnostima...

Foto: Komunalac

Komunalac je u petak proslavio svoju 61. godišnjicu postojanja.

Tim povodom su organizirane brojne aktivnosti.

Tako je ispred upravne zgrade podijeljene su brojne cvjetne sadnice svim korisnicima usluga koji su obavili uplatu na šalteru.

Osim sadnica, svaki je korisnik dobio bon u vrijednosti 10 kuna i promotivno pakiranje Domka, novog proizvoda Komunalca, prvoklasnog komposta.

Svim korisnicima i posjetiteljima Komunalac je za svoj rođendan na javnim parkiralištima kojima upravlja osigurao cjelodnevno besplatno parkiranje, a veći dio dana osigurano je i besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine.

U suradnji s Ludens teatrom, u četvrtak je u Domu mladih organizirana besplatna dječja edukativna predstava Bibi i Bubi. Predstava je autorsko je to djelo Jana Kerekeša čija je svrha buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, odnosa prema sredini u kojoj živimo, o čemu smo već pisali.

S mališanima Dječjeg vrtića Tratinčica djelatnici Komunalca obilježili su Dan planeta Zemlje.

Uz pomoć Komunalčeva komposta Domka u kreativnoj su radionici izrađivane “Kokodame” i tako se još jednom istaknulo zašto je važno čuvati prirodu.

Komunalac je poveo mališane Dječjeg vrtića Tratinčica na edukativnu šetnju Gradskim parkom, u kojoj su djeca mogla naučiti zanimljivosti o biljnom svijetu i o biljkama koje se nalaze u Koprivničkom parku.

Mališani su pronašli najmanje i najveće stablo, naučili čemu služi zračno korijenje i obišli najmlađe stablo, klona Gupčeve lipe koje je zasađeno prošle godine povodom Dana Komunalca.

Djelatnici Komunalca, učenici 4. d razreda Osnovne škole Braća Radić i korisnici koprivničkog Doma za starije i nemoćne u 22 žardinjere posadili su 90 cvjetnih sadnica, poklon vrtnog centra Agrokuća iz Koprivnice. I tu je korišten novi Komunalčev proizvod, prvoklasni kompost Domko.

Isto tako za sve svoje zaposlenike povodom proslave godišnjice, Komunalac je osigurao besplatan gablec i zahvalio im na svim uspješno odrađenim radnim zadacima, stoji na internetskim stranicama Komunalca.

Foto: Komunalac

Ne propustite: