FOTO Koprivnica bi mogla dobiti karting školu, a klub nove vozače

Nakon odlične prošle sezone u kojoj su osvojili naslov prvaka Hrvatske, kartingaši u 2017. godini najavljuju nova imena u svojim redovima te moguću izgradnju staze.

Foto: Karting klub Koprivnica
Foto: Karting klub Koprivnica

Karting klub Koprivnica prošle godine okitio se naslovom prvaka Hrvatske. Iz kluba kažu kako su iznimno zadovoljni uspjehom te se nadaju kako će ovim ostvarenjem dobiti još važniju ulogu u Hrvatskom auto i karting savezu.

– Nadamo se da će se uložiti nešto u klub, jer ipak on promovira Grad Koprivnicu. Biti prvak Hrvatske donosi mnoge promjene na bolje – kaže Hrvoje Tisaj, predsjednik Karting kluba Koprivnica.

Predsjednika smo upitali i za talentiranoga vozača Leona Zelenka koji će sljedeće sezone sudjelovati na utrkama centralnoeuropske zone. Također ističe kako je prošlogodišnji Leonov rezultat bio iznad očekivanja te se nada kako će i ove godine biti u samome vrhu.

U posljednjem razgovoru, Tisaj je istaknuo kako je veliki problem staza, no rekao nam je da je klub trenutno u dogovoru s privatnim investitorom.

– Mi ćemo kao klub probati dogovoriti nešto s investitorom. To je privatna investicija, a nadamo se da ćemo pronaći neki prostor da se nešto napravi – nastavlja Tisaj.

Osim staze, klub radi na pokretanju karting škole u 2017. godini, a rečeno nam je kako su dobili nekoliko upita od kvalitetnih vozača koji imaju želju prijeći u koprivnički klub, no za sada ne mogu govoriti o konkretnim imenima.

– Klub će se pojačati nekim zvučnim imenima karting scene u Hrvatskoj. Nadamo se da ćemo biti opet u vrhu, u borbi za prvaka. Također naši članovi će nastupati na međunarodnoj sceni pa ćemo vidjeti. Nadamo se da će klub biti u samome vrhu – rekao je za kraj Tisaj.

Sjajnu proteklu sezonu proslavili su i završnim druženjem krajem prosinca.

Ne propustite: