[FOTO] KOPRIVNICA Održan turnir u streljaštvu, evo tko je bio najbolji

Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa i 51 pojedinačni natjecatelj iz braniteljsko-stradalničkih udruga iz osam županija te gostiju iz Slovenije i Mađarske.

Foto: Grad Koprivnica

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Koprivnici je danas, u subotu, održano tradicionalno natjecanje u streljaštvu na šestom po redu Međunarodnom turniru „OLUJA – 95“.

Natjecanje u gađanju 10 metara zračnom puškom održalo se na koprivničkom Gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš“ u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice.

Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa i 51 pojedinačni natjecatelj iz braniteljsko-stradalničkih udruga iz osam županija te gostiju iz Slovenije i Mađarske.

U ime Grada Koprivnice medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima je uručio gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Svima nam je drago da imamo aktivne braniteljske udruge koje si stvarno daju jako puno truda oko organizacija obljetnica značajnih za našu Hrvatsku, pomoću kojih se prisjećamo tih velikih pobjedničkih i slavnih dana. Njima u konačnici pokazujemo koliko braniteljske udruge mogu značajno utjecati na društveni život svoje zajednice i život grada Koprivnice. Zahvaljujem se svima koji ste danas došli u naš grad te da ćemo se ponovo vidjeti i iduće godine na ovom istom mjestu u ovako velikom broju. Želim vam sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te vaš Dan hrvatskih branitelja, koji ste nam omogućili da zbog vas budemo slobodni i ponosni“, poručio je braniteljima gradonačelnik Mišel Jakšić.

U ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa UDVDR Bjelovarsko – bilogorske županije s 537 krugova, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolji bio Dražen Hajdinjak iz UDVDR Međimurske županije sa 186 krugova, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: