[FOTO] KOPRIVNICA Položeni vijenci povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Nakon polaganja vijenaca služena je misa zadušnica u Kapeli Svetog Florijana.

Foto: Grad Koprivnica

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja predsjednik Gradskog vijeća Koprivnice Ivan Pal, gradski vijećnici Bernard Vukušić i Dragutin Jeđud, položili su vijenac i zapalili svijeću kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na Florijanskom trgu. Time su odali počast hrvatskih braniteljima stradalim u Domovinskom ratu.

Polaganju vijenaca, osim predstavnika Grada Koprivnice, prisustvovali su predstavnici Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Koprivničko-križevačke županije, Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji kao i županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata.

Nakon polaganja vijenaca služena je misa zadušnica u Kapeli Svetog Florijana kojoj je u ime Grada Koprivnice prisustvovao predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: