[FOTO] KOTORIPČANI OSVOJILI KOPRIVNICU Udruga za mali nogomet: Nadamo se da ste uživali!

U velikom finalu pred ispunjenom koprivničkom srednjoškolskom dvoranom Caffe bar Still MNK 75 Kotoriba pobijedio je ekipu Cvjetno Poliklinika Milojević, sastavljenu od igrača Futsal Dinama.

Kotoripčani su otišli do kraja na Pan Zimskoj ligi 2018./2019. // Foto: Grad Koprivnica

Završila je i 11. Pan Zimska liga u organizaciji koprivničke Udruge za mali nogomet.

U velikom finalu pred ispunjenom koprivničkom srednjoškolskom dvoranom Caffe bar Still MNK 75 Kotoriba pobijedio je ekipu Cvjetno Poliklinika Milojević, sastavljenu od igrača Futsal Dinama. Rezultat je bio 3:2.

Veliko slavlje ekipe sastavljene od Međimuraca i Podravaca. Nije mala stvar dobiti profesionalne haklere iz Zagreba.

Igrači Caffe bara Still MNK 75 Kotoriba // Foto: Grad Koprivnica

Pobjedniku je pripala i velika novčana nagrada u iznosu od 40.000 kuna. Drugo mjesto, pak, donosi 20.000 kuna.

U utakmici za treće mjesto Aso Ponos iz Krapine pobijedio je ekipu Ritz Cluba rezultatom 5:3. Zagorcima je pripala nagrada u iznosu od 10.000 kuna, dok Ritzu ide upola manje.

Najbolji strijelac je Nikola Golenja, najboljim golmanom proglašen je Ernest Malić iz Aso Ponosa, a najbolji igrač turnira je Vedran Matošević iz Cvjetnog.

– Cijenjeni igrači, poštovani sponzori, suci i mnogobrojna publiko, zahvaljujemo Vam na ponašanju, profesionalizmu i navijanju tijekom svih 19 dana turnira. Zahvaljujući svima Vama Pan Zimska liga Koprivnice drži svoju prepoznatljivost već 11. sezonu zaredom na zadovoljstvo svih nas. Nadamo se da ste uživali u lijepim potezima i golovima, plesu, žongliranju i vrijednim nagradama. Kotoripčanima čestitke na tituli, a mi se nadamo da se vidimo i iduće zime! Živjeli!, priopćili su iz UMNK-a.

Foto: Grad Koprivnica

Više o finalnom danu ovog popularnog turnira pročitajte u nastavku…

[FOTO-VIDEO] PAN ZIMSKA LIGA CB Still MNK 75 Kotoriba osvojio koprivnički turnir

Ne propustite: