[FOTO] KRIŽEVCI Evo novih rezultata malonogometnog turnira

Frigo Plus je ostvario vrijednu pobjedu nad Preložanima iz družine Zvonarek sistemi, a pogoci su se nizali kao na tekućoj vrpci na turniru županijskih klubova.

Foto: Prigorski.hr

Nastavljeni su križevački malonogometni turniri u organizaciji NK Radnik Križevci i Zajednice športskih udruga pod gradskim i županijskim pokroviteljstvom i glavnim medijskim pokroviteljom – portalom Prigorski.hr.

Frigo Plus je ostvario vrijednu pobjedu nad Preložanima iz družine Zvonarek sistemi, a pogoci su se nizali kao na tekućoj vrpci na turniru županijskih klubova. Glogovnički Polet je “kanta za napucavanje” u najnižoj, 4. ŽNL Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, a, kao na travnjaku, prolazi i na parketu.

No, važno je sudjelovati i to valja pozdraviti. Matija Dimović zabio im je u nedjelju čak šest pogodaka. Treba pohvaliti i Čvrstečane trenera Vedrana Bukala koji su uvjerljivo osvojili skupinu.

Rezultati:

Ožujsko-KTC

Skupina G) Frigo Plus restoran Boutique-Zvonarek sistemi 2:1 (Mihovil Geljić, Luka Gorše/Slaven Hlišć),
Zvonarek sistemi-Tomislav Radnik 3:0 (bez borbe)

Robin trgovine-Ožujsko

Skupina G) Lonja-Osvit 2:1 (Ivan Marko Ivoš. Ivan Kobaš/Drio Glavak), Polet-Lonja 0:12 (Matija Dimović 6, Igor Maksimović 2, Mihael Forgač 2, Slavko Vidović, Ivan Kobaš),

Skupina B) Strmec-Dragovoljac 8:0 (Luka Šivorić 3, Hrvoje Šilinić 2, Karlo Sedlar, Nikola Kranjec, Mihael Forgač),

Skupina J) Starigrad-Čvrstec 1:5 (Krešimir Belčić/Antonio Obajgor 2, Kristijan Carević 2, Marko Crnčić).

Sutrašnji program započinje u 18 sati.

Izvor i foto: Prigorski.hr

Ne propustite: