[FOTO] ‘KUP GRADA SARAJEVA’ Berba medalja ludbreških hrvača

Na turniru je sudjelovalo 180 hrvačica i hrvača iz devet država, a HK Ludbreg predstavljali su kadeti Berislav Varović i Leo Petrić, a u konkurenciji dječaka Florijan Varović, koji je bio i najuspješniji - s četiri uvjerljive pobjede osvojio je prvo mjesto.

Foto: HK Ludbreg

Hrvački klub Ludbreg u subotu je sudjelovao na međunarodnom turniru “Kup Grada Sarajeva”. Turnir se održao u Sarajevskoj olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch” (poznatijoj kao Zetra) u organizaciji HK Bosna.

Na turniru je sudjelovalo 180 hrvačica i hrvača iz devet država, a HK Ludbreg predstavljali su kadeti Berislav Varović i Leo Petrić, a u konkurenciji dječaka Florijan Varović, koji je bio i najuspješniji – s četiri uvjerljive pobjede osvojio je prvo mjesto.

Leo Petrić pokazao je odlično hrvanje i na kraju osvojio broncu, a u polufinalu je pružio vjerojatno i najjači otpor mladom Moldavcu, koji je proglašen za najboljeg hrvača turnira.

Berislav Varović imao je također šansu osvojiti broncu, no tu šansu nije iskoristio protiv domaćeg hrvača i na kraju je plasiran na peto mjesto.

U sastavu ženske hrvačke reprezentacije nastupile su i sestre Marta i Sandra Besek, i obje su doma ponijele zlatnu medalju. Bile su vrlo uvjerljive u svojim kategorijama, a Sandra je pokazala odličan napredak u tehničko taktičkoj izvedbi.

Hrvatska reprezentacija, koju je predvodio izbornik Senad Mujagić, ekipno je bila najbolja u ženskoj konkurenciji, a ludbreške je hrvače na ovom turniru vodio trener Ignac Horvat.

Foto: HK Ludbreg

Ne propustite: