[FOTO] MALONOGOMETNI TURNIR U-8 U ĐURĐEVCU Ludbrežani prvi, domaći Graničar drugi, a Slaven Belupo treći

Podršku s tribina nogometašima su pružali i glasno navijali roditelji, djedovi i bake, prijatelji, ali i drugi ljubitelji sporta.

U Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac ovaj vikend održan je turnir za selekcije U-8 u organizaciji Škole nogometa Grada Đurđevca.

Podršku s tribina nogometašima su pružali i glasno navijali roditelji, djedovi i bake, prijatelji, ali i drugi ljubitelji sporta.

Od ukupno 12 ekipa koje su sudjelovale na turniru, prvo mjesto je osvojila ekipa Podravine iz Ludbrega, a drugo mjesto pripalo je domaćinu – ekipi NK Graničara iz Đurđevca. Na trećem mjestu su se pozicionirali mladi nogometaši NK Slaven Belupa iz Koprivnice.

Lukas Štefanek (Podravina) proglašen je najboljim igračem turnira, Ivano Matijašec (Podravina) najboljim strijelcem, a najboljim vratarom Luka Vokšan (Graničar).

Gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić uručili su medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima.

Gradonačelnik je čestitao svim igračima na dobroj igri i ostvarenim rezultatima i iskoristio priliku da pohvali organizatore ovoga turnira.

– Ponosan sam što smo postali sportski grad, što naša Škola nogometa broji oko 150 polaznika koji su podijeljeni u nekoliko dobnih skupina. Smatram da Đurđevac ima kvalitetnu školu nogometa, dobre trenere i igrače koji svojim rezultatima i radom prezentiraju naš grad. Sada imamo i odlične uvjete za daljnji razvoj sporta. Izgrađen je ŠRC koji ćemo svi zajedno svečano otvoriti upravo za Dan grada, a prijavljen je i projekt izgradnje teniskih terena i objekata za Teniski klub –  istaknuo je gradonačelnik.

Polaznici Škole nogometa Grada Đurđevca vesele se lijepom vremenu i treninzima na otvorenom, ali i presvlačenje u novim svlačionicama na ŠRC-u.

Za ekipu đurđevačkog NK Graničara igrali su:  Vokšan,  Robotić, Fuček, Jušta,  Jozek, Stankir, Špoljar, Kožar i Vrabec, trener Marko Dobravec.

Foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: