[FOTO] MEĐIMURSKI TRUCK SHOW Žene vukle kamion od osam tona!

Uz iskusne kamiondžije, kamione od osam tona vukli su i predstavnici prijevozničkih firmi.

Izvor fotografije: Međimurske novine

Udruga profesionalnih vozača CONVOY u suradnji s partnerom Međimurskim kočijašima ovog vikenda je održala 9. tradicionalni susret profesionalnih vozača TRUCK SHOW of MEĐIMURJE pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Međimurske Županije. Show je održan na prostoru benzinske postaje Formula u subotu, 15. lipnja.

CONVOY zahvaljuje svim ljudima, prijateljima, prijevoznicima i gostima iz ostalih dijelova Hrvatske i iz susjedne Slovenije što su omogućili da se susret održi na željenom nivou.

Međimurski truck show je otvorio dogradonačelnik Zoran Vidović. Posebnost je bila i sudjelovanje djevojaka koje su vukle grdosiju od osam tona. Predvodila ih je Vedrana Todorović.

Na susretu je podijeljeno 60 litara graha kojeg je vrhunski skuhao član CONVOY-a Denis Bač Mešanović.

Na susretu su bila predstavljena 22 teretna lijepo uređena vozila raznih marki i veličina.

Uz iskusne kamiondžije, kamione od osam tona vukli su i predstavnici prijevozničkih firmi.

Prvo mjesto osvojili su Auto transporti Majnić, drugi su bili prijatelji udruge Denis trans iz Slovenije, a treće mjesto je pripalo samom organizatoru Udruzi Convoy.

Uz vuču kamiona održalo se i tradicionalno obaranje ruke (šakanje) gdje je pobjedu odnio Alen Siladi. Drugi su bili Karlo Gužvinec i Borna Sever.

Organizaciju susreta podržali su i brojni sponzori, kao što su Auto transporti Majnić, Croway, Bagi trans, Jakopić travel, Auto praonica Ivan iz Varaždinskih Toplica, Dion crotextil te servisi DAF, SCANIA I MERCEDES, pišu Međimurske novine.

Ne propustite: