MEĐUŽUPANIJSKA LIGA Pomoćni sudac Ličinić skrojio sudbinu Tehničara

Pobjedom Garića u derbiju protiv Tehničara te pobjedom Pitomače protiv Papuka, na vrhu se stvorila prava gužva te sada tri prve momčadi imaju 52 boda pa ćemo u posljednja dva kola vidjeti pravu dramu u borbi za naslov prvaka

Foto: Zvonimir Markač

Derbi susret 24.kola Međužupanijske lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigran je u Garešnici pred više od 300 gledatelja. Bila je to čvrsta i borbena utakmica koja je na kraju riješena dvojbenom odlukom pomoćnog suca Saše Ličinića.

Cvetkovčani su u Garešnicu došli s tri boda prednosti pred Garićem i Pitomačom s ciljem osvajanja barem boda. Utakmica nije obilovala prilikama mada su obje momčadi imale svojih šansi koje nisu iskoristile.

Ključan trenutak dogodio se u 83.minuti utakmice kada je po mišljenju pomoćnog suca Saše Ličinića Kocijan u skoku igrao rukom. Glavni sudac ove utakmice, Siniša Ličinić, bio je na svega par metara od mjesta događaja i nije vidio ništa sporno, no na signalizaciju pomoćnog suca, koji je bio na udaljenosti od tridesetak metara, pokazao je na bijelu točku. Siguran realizator za konačnih 1:0 bio je Dragan Vaclavek. Ovom pobjedom Garić se izjednačio na vrhu s Tehničarom, a njima se pridružila i Pitomača koja je bila bolja od Papuka rezultatom 5:1.

Ostali naši predstavnici koji su igrali danas ubilježili su uvjerljive pobjede. Podravac je s 5:0 bio bolji od Daruvara dok su Križevci s 5:1 pobijedili Zdenku.

Tomislav iz Bereka s minimalnih je 1:0 slavio protiv Rovišća, a najuvjerljiviju pobjedu kola odnijela je Slatina koja je s 7:1 ispratila Viroviticu.

Susret Dinama iz Predavca i Graničara iz Đurđevca igra se sutra s početkom u 17 sati.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA, 24.KOLO:

Garić – Tehničar 1:0,

Pitomača – Papuk 5:1,

Slatina – Virovitica 7:1,

Tomislav Berek – Rovišće 1:0,

Podravac – Daruvar 5:0,

Križevci – Zdenka 5:1

21. svibnja, 17.00: Dinamo Predavac – Graničar Đ.

POREDAK:

1. Tehničar 52,

2. Pitomača 52,

3. Garić 52,

4. Križevci 48,

5. Papuk 36,

6. Zdenka 36,

7. Tomislav B 36

Ne propustite: