[FOTO] MEMORIJAL STJEPAN PAŠA Mladi vatrogasci u Koprivnici pokazuju sva svoja umijeća

Na ovogodišnjem Memorijalu natječe se oko 300 natjecatelja iz 26 ekipa koje su stigle iz cijele Hrvatske.

Foto: Grad Koprivnica

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i mnogobrojnih sponzora, a u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica, u nedjelju se na igralištu NK Miklinovca održava natjecanje za najmlađi uzrast dobrovoljnih vatrogasaca, vatrogasne mladeži djece, 16. Memorijal “Stjepan Paša”.

Čast da ga otvori pripala je koprivničkom gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

Kroz sva dobrovoljna vatrogasna društva, Javnu vatrogasnu postrojbu te kroz ovakva natjecanja, Koprivnica s ponosom može reći da ima jednu od najboljih vatrogasnih zajednica u zemlji. Želim vam da nakon današnjeg natjecanja budete zadovoljni sa svojim rezultatom, a prije svega da se lijepo družite sa svojim prijateljima vatrogascima. Najvažnije je da smo se okupili ovdje kako bi svima pokazali da hrvatsko vatrogastvo ima potencijala, svijetlu budućnost i da se ima čime ponositi. Posebno veliko hvala obitelji Paša što su kao i svake godine sa nama”, istaknuo je Jakšić, a prenose službene internetske stranice Grada Koprivnice.

Na ovogodišnjem Memorijalu natječe se oko 300 natjecatelja iz 26 ekipa koje su stigle iz cijele Hrvatske.

Na svečanom otvorenju prisustvovali su i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, zamjenik župana Ratimir Ljubić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Dario Jembrek.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: