[FOTO] MEMORIJALNI TURNIR Članovi Športskog kuglačkog kluba ‘Koprivnica’ prisjetili se svog preminulog kolege

"Zahvaljujem svima vama dragim kuglačicama i kuglačima što se svake godine odazivate na ovaj turnir te tako svi zajedno pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg Darka. Hvala i njegovoj obitelji koja je danas s nama", izjavila je prilikom obraćanja predsjednica ŠKK Koprivnica, Sandra Sinjeri.

Foto: Grad Koprivnica

Memorijalni turnir Darko Sirovec koji se održava već treću godinu, održan je u utorak u koprivničkoj kuglani u organizaciji Športskog kuglačkog kluba “Koprivnica”.

Turnir se održava u spomen na prerano preminulog člana kluba.

Na turniru su sudjelovale tri muške i dvije ženske ekipe s ukupno tridesetak natjecatelja.

“Zahvaljujem svima vama dragim kuglačicama i kuglačima što se svake godine odazivate na ovaj turnir te tako svi zajedno pokazujemo da nikada nećemo zaboraviti našeg Darka. Hvala i njegovoj obitelji koja je danas s nama”, izjavila je prilikom obraćanja predsjednica ŠKK Koprivnica, Sandra Sinjeri.

Kao predstavnica Grada Koprivnice na turniru je bila zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec koja se također obratila okupljenima.

“Izuzetno mi je drago što vas mogu pozdraviti ispred Grada Koprivnice i u ime gradonačelnika Jakšića. Čestitam vam što se sad već treću godinu za redom na jedan lijepi sportski način prisjećate svojeg prerano preminulog kolege Darka. Iskreno se nadam da će ovaj turnir zaživjeti još mnogo godina te vam danas mogu samo poželjeti mnogo sportske sreće i srušenih čunjeva. Čast mi je da ovaj Memorijalni turnir mogu proglasiti otvorenim”, rekla je Melita Samoborec.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: