FOTO Miklinovec presnažan u gradskom derbiju, Kalinovac bolji od Osvita

Na Gradskom stadionu snage su odmjerile ekipe Tehnike i Miklinovca. U čvrstoj i borbenoj utakmici nije nedostajalo ni pogodaka ni kartona.

Detalj s utakmice Tehnika - Miklinovec // Foto: Mario Perlok

Odigrane su prve utakmice 12. kola Prve i Druge ŽNL Koprivničko-križevačke županije. Kalinovac je na svome terenu nadvisio Osvit, dok su legradski Graničar i Drava iz Novigrada Podravskog podijelili bodove. U Drugoj ŽNL Tehnika je kao domaćin poražena od Miklinovca.

U Kalinovcu su mreže mirovale sve do 56. min kada goste u vodstvo dovodi Lopatnik. Nakon toga domaćin se budi, a u junaka susreta sa tri se pogotka prometnuo Luka Posavec. Zabio je u 67., 76. i 90. minuti. U drugom susretu Prve ŽNL legradski Graničar i novigradska Drava odigrali su utakmicu bez pogodaka.

Na Gradskom stadionu snage su odmjerile ekipe Tehnike i Miklinovca. U čvrstoj i borbenoj utakmici nije nedostajalo ni pogodaka ni kartona. Miklinovčani su iz dva prekida u prvome dijelu poveli 0:2, da bi u drugome pridodali još jedan pogodak za konačnih 0:3. Momčad Tehnike je zaradila dva isključenja, jedno u prvome (Maurović) i jedno u drugome (Halusek) dijelu.

Sve ostale utakmice županijskih liga igraju se sutra od 14 sati.

PRVA ŽNL, 12. KOLO:

Kalinovac – Osvit 3:1, Graničar L – Drava NP 0:0.

DRUGA ŽNL, 12. KOLO:

Tehnika – Miklinovec 0:0.

Ne propustite: