FOTO Modni prozor: Budite zapamćeni i uz jednostavnu kombinaciju

Ovaj outfit još je jedan dokaz da uz prave modne dodatke i najobičniju haljinu možete učiniti posebnom te je prilagoditi upravo svome stilu.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nakon dugo izbivanja zbog poslovnih i drugih obaveza, napokon smo uspjele uhvatiti vremena za fotkanje te vam donosimo ovu krasoticu, zelenu haljinu jednostavnog kroja koji elegantno prati konture tijela i laska vašoj figuri.

Haljina je zbog toga idealan odabir za dnevni look ili svečane prigode. Usto, odlično se spaja s decentnom, vintage ogrlicom od bijelih perli i ovalnim medaljonom s cameo detaljem, a rad je vrijednih i kreativnih ruku Karoline Čisar iz SaiJan radionice nakita.

Čitavu kombinaciju upotpunjuje bež svilena torba iz radionice “Silky torbice”, koja zajedno s ogrlicom akcentira jednobojnu haljinu kako svojom svjetlom bojom tako i dizajnom.

Ovaj outfit još je jedan dokaz da uz prave modne dodatke i najobičniju haljinu možete učiniti posebnom te je prilagoditi upravo svome stilu. Tako su u mom slučaju perlice nezaobilazan komad nakita, koji nastojim na zanimljive načine uklopiti u outfit i na taj način ga učiniti svojim malim i elegantnim remek-djelom.

Kada je u pitanju ovako jednostavna, ali efektna kombinacija, doista možemo citirati dobrog starog Giorgia Armanija: Elegance is not standing out, but being remembered.

Powered by Audreysdream

Ne propustite: