[FOTO] MODNI PROZOR Romantično ljeto

Nježni vintage čipkasti uzorak na “top” košulji odlično se spojio s kockicama, koje sam odabrala kao dostojnu zamjenu sveprisutnom točkastom i cvjetnom uzorku. Ova ljetna kombinacija posebno mi je draga tim više što sam i hlače i košulju pronašla na buvljaku...

Modni prozor by Audreysdream // Foto: Marta Pleško
Modni prozor by Audreysdream // Foto: Marta Pleško

Nakon duge, duge pauze napokon smo vam pripremile novi post s kojim se vraćamo našim dvjema ljubavima – modi i fotografiji.

U suradnji s Mon Art brandom osmislile smo romantičan ljetni outfit u kojem smo objedinile sve ovosezonske modne favorite.

Nježni vintage čipkasti uzorak na “top” košulji odlično se spojio s kockicama, koje sam odabrala kao dostojnu zamjenu sveprisutnom točkastom i cvjetnom uzorku.

Ova ljetna kombinacija posebno mi je draga tim više što sam i hlače i košulju pronašla na buvljaku.

Dašak elegancije kombinaciji daje upravo glavna diva ovog posta, a to je Mon Art mini torbica u puderasto rozoj boji, čiji dizajn i uzorak predstavljaju primjerak prave ovosezonske “in” ljetne torbice.

Kombinaciju sam zaokružila omiljenim sandalama iz Planeta obuća i chic dioptrijskim sunčanim naočalama koje sam nabavila ovog proljeća.

Slažete se da je u ovakvoj kombinaciji još ljepše uživati u ljetu?

Modni prozor by Audreysdream // Foto: Marta Pleško

 

Ne propustite: