[FOTO] NAPADAČ SLAVENA NA KUĆNOJ NJEZI Klub: O kakvim ‘lakšim’ ozljedama se radi možete vidjeti na priloženim fotografijama

Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o 'poznatom nogometašu', nego o 'običnoj osobi s ulice', ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena, poručili su iz Slavena Belupa.

Ozljede Muzafera Ejupija izgledaju stravično // Foto: NK Slaven Belupo

Kao što smo već pisali, Muzafer Ejupi, napadač Slavena Belupa, pušten je iz pritvora i protiv njega policija neće podnositi nikakvu prijavu jer je utvrđeno da je on bio žrtva u sukobu u centru Koprivnice. Više o svemu možete pročitati OVDJE.

Nakon svega, danas su se ponovno oglasili iz koprivničkog prvoligaša. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici, te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih ‘lakših fizičkih ozljeda’ koje je doživio prije dva dana. O kakvim ‘lakšim’ ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na ‘zelene travnjake’ kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate.

Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama.

Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča, mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada.

Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o ‘poznatom nogometašu’, nego o ‘običnoj osobi s ulice’, ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena.

Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o ‘umišljenim nogometašima’, ‘nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj’ i mnogih drugih te vrste, nije korektno prema nikome, naprotiv!

Muzo, vrati nam se što prije!”, poručili su iz Slavena Belupa.

Foto: NK Slaven Belupo

Ne propustite: