FOTO Naši folkloraši na velikoj turneji u SAD-u

Prekooceanska turneja Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivanačana u SAD-u počela je 3. studenog. Turneja je počela u Pittsburghu, nastavila se u New Yorku, Clevelandu, a nakon Millwaukieja, u kojem su do ponedjeljka, nastupit će i u Chicagu.

Prekooceanska turneja Zagrebačkog folklornog ansambla dr. Ivana Ivanačana u SAD-u počela je 3. studenog, a zagrebački folkloraši će provesti na tom kontinentu gotovo mjesec dana.

Turneja je počela u Pittsburghu gdje su nastupili na Tamburitza festu Hrvatske bratske zajednice kao posebni gosti. Na svakom njihovom nastupu dvorana je bila krcata pa je često bila potrebna i stolica više.

Nakon, kako javljaju folkloraši iz SAD-a, prekrasno provedena tri dana s našim Hrvatima, ZFA dr. Ivana Ivančana preselio se u New York. U Velikoj jabuci su održali veliki koncert, a u slobodno vrijeme razgledavali su ljepote tog ogromnog i čarobnog grada.

Nastavak turneje uslijediio je u Clevelandu, a nakon Millwaukieja, u kojem su do ponedjeljka, zagrebački folkloraši će nastupiti i u Chicagu.

Ne propustite: