[FOTO] NOVO U KOPRIVNICI Želite party o kojem će se dugo pričati? Party shop je rješenje za vas!

U svom bogatom party asortimanu, među ostalim, imaju balone punjene s helijom, party rekvizite kao što su led štapovi i led efekti, štapiće i naočale koje svijetle u mraku, UV aktivne šminke i boje za tijelo, UV aktivne perike, Halloween rekvizite i scene za zidove, čaše, kape, tanjure, svjećice, girlande i natpise za rođendane. Slamčice i rekvizite za djevojačke...

Party shop nalazi se u koprivničkoj poslovnoj zgradi Martinovki // Foto: Luka Krušec
Party shop nalazi se u koprivničkoj poslovnoj zgradi Martinovki // Foto: Luka Krušec

Želite napraviti party o kojem će se dugo pričati? Nešto drugačije, nešto posebno?

Rješenje za vas je novootvoreni Party shop u podrumu poslovne zgrade Martinovke u samom središtu Koprivnice!

U svom bogatom party asortimanu, među ostalim, imaju balone punjene s helijom, party rekvizite kao što su led štapovi i led efekti, štapiće i naočale koje svijetle u mraku, UV aktivne šminke i boje za tijelo, UV aktivne perike, Halloween rekvizite (folijski baloni tikve, kosturi) i scene za zidove, čaše, kape, tanjure, svjećice, girlande i natpise za rođendane. Slamčice i rekvizite za djevojačke…

U ponudi imaju i mašine za raditi balone od sapunice i sapunicu koja je UV aktivna te male boce helija, ako si ljudi sami doma ili za party žele napuniti balone. Drže i poklone za rođendane. Za male i velike slavljenike. Uskoro stižu i prigodne stvari za Božić i proslavu Nove godine.

Možete i naručiti aranžmane od balona za neku prigodu ili kao poklon za rođendan. Isto tako, važno je znati da sve što nemaju na stanju može se naručiti i to dođe u vrlo kratkom vremenu. Ako imate specifične želje, poželjno je to naručiti 10 dana ranije.

Party shop je otvoren 1. listopada, a radno vrijeme mu je od ponedjeljka do petka od 11 do 17 sati i subotom od 11 do 14 sati.

Najnoviju ponudu Party shopa možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici, kao i slati im upite, a dostupni su i na broj mobitela 091/260-0398.