[FOTO] OPĆINA RASINJA Udruga umirovljenika jedna od najaktivnijih u Podravini i Prigorju

Udruga je razradila plan rada i financijski plan za tekuću godinu, tako da svi članovi znaju kakvi su zadaci i aktivnosti planirani.

Foto: Općina Rasinja

Udruga umirovljenika Matice općine Rasinja održala je u subotu redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštini je prisustvovalo 160 članova udruge, ali i brojni uzvanici s kojima udruga surađuje.

Nakon podnesenog izvješća o radu i financijskog izvješća, zaključak je bio da je prošla godina bila bogata događanjima.

U protekloj je godini održano 15 sastanaka izvršnog i nadzornog odbora, a iza svakog stoji neki zanimljiv događaj ili aktivnost.

Blagajnica udruge podnijela je financijsko izvješće u kojemu se vidi da je udruga godinu završila s pozitivnim saldom.

Skupštini je prisustvovao predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar i predsjednik Županijske stranke umirovljenika.

Pintar je pohvalio rad udruge i napomenuo kako je ova udruga jedna od najaktivnijih u županiji.

Uz njega je skupštini prisustvovao i načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, koji je također iskazao zadovoljstvo radom i aktivnostima udruge. Posebno je pohvalio rad pjevačkog zbora pod stručnim vodstvom članice i profesorice glazbe Ane Pleskalt. Zbor svojim trudom i zalaganjem postaje sve bolji i postiže sve bolje rezultate, a ujedno je dobar promotor Općine Rasinje u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Udruga je razradila plan rada i financijski plan za tekuću godinu, tako da svi članovi znaju kakvi su zadaci i aktivnosti planirani.

Nakon završenog službenog dijela, uslijedila je zabava uz večeru, druženje, glazbu i ples, stoji na internetskim stranicama Općine Rasinja.

Foto: Općina Rasinja

Ne propustite: