[FOTO] OTVOREN IMPRESIVNI RESTORAN BALI’S U DONJOJ DUBRAVI Luksuzni raj za najistančanije nepce

Obitelj Bali u povijesnoj zgradi iz 1880. godine otvorila je raskošni restoran s 84 sjedećih mjesta, posebno uređenog interijera i s pažnjom biranih detalja. U restoranu je na elegantan i diskretan način spojena suvremena i tradicionalna arhitektura, gdje je svaki detalj pomno biran i s odmjerenošću smješten na mjesto gdje će sasvim sigurno mamiti poglede i činiti zanimljivu i posebnu cjelinu.

Restoran Bali's je smješten u Donjoj Dubravi na adresi Trg Republike 3 // Foto: Zlatko Vrzan

U Donjoj Dubravi otvorilo se upravo ono što je bilo potrebno domaćoj gastro sceni, luksuzni restoran za najistančanija nepca i najizraženije ljubitelje lijepog. Obitelj Bali u povijesnoj zgradi iz 1880. godine otvorila je raskošni restoran s 84 sjedećih mjesta, posebno uređenog interijera i s pažnjom biranih detalja. U restoranu je na elegantan i diskretan način spojena suvremena i tradicionalna arhitektura, gdje je svaki detalj pomno biran i s odmjerenošću smješten na mjesto gdje će sasvim sigurno mamiti poglede i činiti zanimljivu i posebnu cjelinu.

Povijesna zgrada odvažno je pretvorena u ljepoticu koja se ističe rasvjetom, umjetninama i vrhunskim namještajem. Nit vodilja od samog početka renovacije bila je stvoriti raskošni restoran, a upravo je povijesna zgrada svojom arhitekturom potpomogla u postizanju impresivnog zdanja.

Malo je reći da će vas restoran Bali’s ostaviti bez riječi te ćete se već na samom ulasku osjećati važno, a luksuz će vas pratiti kroz cijelo vrijeme boravka u restoranu, pišu Međimurske novine. Ljubazno osoblje ponudit će vam vrhunska međimurska vina koja će se savršeno slagati s tradicionalno modernim jelima s a la carte menua. Specijaliteti kuće su jela iz izvorne kuharice gospođe Paule Zalan iz 1902. godine.

Dođite u Bali’s u Donju Dubravu, restoran je smješten na adresi Trg Republike 3, u zgradi u kojoj je nekada živjela obitelj Hirschler, i neka vas hedonizam obasipa za vrijeme cijelog boravka.

Evo kako je bilo na otvorenju…

Foto: Zlatko Vrzan

Ne propustite: