[FOTO] PODRAVCI PONOVNO ŠIROKE RUKE Još jedna uspješna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Koprivnici

Sve donacije bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Ukupno je prikupljeno oko 150 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 64 komada higijenskih potrepština!

Ilustracija // Foto: Grad Koprivnica

Koprivnički Crveni križ ove je subote provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Supernova.

Ovakve se akcije provode jednom mjesečno već pet godina, a i ovaj put, uz veliku pomoć volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, Podravci su se pokazali široke ruke.

Ukupno je prikupljeno oko 150 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 64 komada higijenskih potrepština!

Sve donacije bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

“Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovim putem također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Trgovački centar Supernova, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7”, ističu oni.

Akcija je organizirana u sklopu projekta “Volimo volontiranje”  financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić” i “Antun Nemčić Gostovinski” te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”.

Foto: Crveni križ Koprivnica

Ne propustite: