[FOTO] POGINUO OTAC TROJICE MALENIH SINOVA Poslao je radnike doma, a onda je izgubio život: ‘Puno je radio i skrbio za svoju obitelj’

Poginuo je u eksploziji...

Tužni prizori na mjestu nesreće // Foto: Međimurske novine

Međimurje je u ponedjeljak zavijeno u crno.

Naime, oko 10 sati u Donjem Vidovcu, u Ulici Rade Končara, došlo je do požara i snažne eksplozije unutar objekta iza društvenog doma u obnovi.

Tom je prilikom, na žalost, poginuo, kako doznaju Međimurske novine, Dario Cenko (41).

Otac je trojice maloljetnih sinova, od kojih je najmlađem svega godina dana, a nastariji ide u četvrti razred osnovne škole. Zgrada u kojoj je nesretni muškarac poginuo u vlasništvu je općine Donji Vidovec, a preuređivao se za potrebe zlatarskog doma, s obzirom na to da je taj kraj poznat po ispiranju zlata na rijeci Muri, pišu 24sata za koji je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek rekao kako je eksplozija izbacila stolariju na nekoliko mjesta na zgradi, a od njezine siline stradalo je i nekoliko automobila koji su bili parkirani u blizini.

Požar su ugasili pripadnici DVD-a Donji Vidovec i Sveta Marija te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca.

Policija je izvijestila kako se očevid provodio uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu. Kriminalistička istraživanja su u tijeku. Uzrok eksplozije javnosti još uvijek nije poznat.

U mjestu pričaju da je stradali muškarac bio jako dobar čovjek koji je puno radio i skrbio za svoju obitelj.

– Imao je zidarski obrt. Radio je taj dan sa svojom ekipom u Donjoj Dubravi, ali su zbog kiše prekinuli radove. Pustio je radnike kući, a on je otišao u tu zgradu da nešto završi – rekli su mještani za 24sata.

Foto: Međimurske novine

Ne propustite:

1 komentar