Petak, 9. lipnja 2023.

FOTO Policija o velikoj tragediji u Podravini: u naletu vlaka na automobil ugašena tri mlada života

U naletu je smrtno stradala 27-godišnja vozačica osobnog vozila te 4-godišnji dječak, putnik iz vozila. Dvoje putnika, muškarac u dobi od 28 godina i 4-godišnja djevojčica su tom prilikom ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica. Djevojčica je, nažalost, od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminula u bolnici

Policija je upravo izvijestila javnost o prvim rezultatima očevida stravične prometne nesreće na željezničko-cestovnom prijelazu između Svetog Petra i Bolfana nedaleko od Ludbrega, a u kojoj je troje poginulih.

Kao što smo već izvijestili, oko 9.30 sati putnički vlak koji je vozio na relaciji Koprivnica – Varaždin naletio je na osobni automobil.

Na tom je mjestu Andrijin križ, a kako je i visoki kukuruz preglednost je manja i zato je potrebniji još veći oprez. Nažalost, ovaj puta dovoljnog opreza nije bilo.

Na mjestu nesreće je poginula vozačica (27) osobnog automobila i dječak (4). U koprivničkoj Općoj bolnici život je izgubilo i drugo dijete (4). Hitna medicinska služba pokušala je reanimacijom spasiti teško ozlijeđeno dijete tijekom prijevoza do bolnice, a oživljavanje je nastavljeno i u bolnici, ali unatoč velikom trudu liječnika ubrzo je preminulo.

U automobilu je bio i putnik (28), no on je uspio preživjeti. Inače, riječ je o članovima obitelji. Život su izgubili majka i dijete i nećakinja. Navodno su iz Karlovca Ludbreškog.

“U četvrtak, 15. rujna, u 9.30 sati na željezničko-cestovnom prijelazu u Bolfanu u naletu vlaka na osobno vozilo smrtno su stradale tri osobe.

Kako je do sada utvrđeno, 27-godišnja žena upravljala je osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra. Dolaskom do navedenog prijelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred njega i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica – Varaždin.

U naletu je smrtno stradala vozačica osobnog vozila te 4-godišnji dječak, putnik iz vozila. Dvoje putnika, muškarac u dobi od 28 godina i 4-godišnja djevojčica su tom prilikom ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica. Djevojčica je, nažalost, od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminula u bolnici u 10.35 sati”, istaknuli su iz varaždinske policije.

Foto: Zvonimir Markač

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti