[FOTO] POMOĆ SKLONIŠTU ZA ŽRTVE OBITELJSKOG NASILJA Humanitarna akcija Lions kluba Nasta Rojc Bjelovar

bjelovarska podružnica obilježila je početak svog djelovanja darivanjem nove perilice rublja Skloništu za žrtve obiteljskog nasilja kako bi podržali i potpomogli rad i djelovanje Udruge i Skloništa.

Kako bi im uljepšale božićne i novogodišnje praznike, članice novoosnovanog Lions kluba Nasta Rojc u Bjelovaru, koji je ogranak Lions kluba Slava Raškaj Zagreb, a ujedno i glavni organizator, uveselile su lica korisnica i djelatnica Skloništa za žrtve obiteljskog nasilja Udruge “Iris” iz Bjelovara.

Dugogodišnjom humanitarnom tradicijom Lions klubova diljem Hrvatske, ali i diljem svijeta, bjelovarska podružnica obilježila je početak svog djelovanja darivanjem nove perilice rublja Skloništu za žrtve obiteljskog nasilja kako bi podržali i potpomogli rad i djelovanje Udruge i Skloništa.

U današnjoj posjeti za malo veselja članice kluba su donijele toplu pizzu za korisnice i djecu, koju je donirala Sanja Paripović, članica kluba i vlasnica poznate Pizzerije “Bjelovar”, te slatkiše.

Ovo je početak veće humanitarne akcije koju će Lions klub Nasta Rojc provesti u sljedeća tri mjeseca za potrebe i u suradnji sa Skloništem za žrtve obiteljskog nasilja.

“Hvala svima na pomoći, s motom Lionsa MI SLUŽIMO!”, istaknuli su iz bjelovarskog Lions kluba.

Ne propustite: