[FOTO] PRESLATKI KOPRIVNIČKI VRTIĆARCI ‘U njima leži budućnost našeg grada’

Veseli me da zbog njih imamo visoki vrtićki standard i da imamo najnižu cijenu vrtića za roditelje u Koprivničko-križevačkoj županiji te jednu od najnižih cijena u Hrvatskoj, istaknuo je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Koprivnički gradonačelnik Jakšić sa suradnicima je obišao vrtiće u gradu // Foto: Grad Koprivnica

Već tradicionalno, tjedan dana nakon početka nove školske godine, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec, pročelnica ureda za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek obišli su Dječji vrtić Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce, centralni objekt Dječjeg vrtića Tratinčica, Dječji vrtić Svetog Josipa, Dječji vrtić Smiješak i Dječji vrtić Igra.

“Moram reći da svi naši vrtići rade stvarno jako dobar posao i izuzetno smo ponosni na njihove rezultate i na sve ono što čine za naše najmlađe jer u njima i leži budućnost našeg grada. Veseli me da zbog njih imamo visoki vrtićki standard i da imamo najnižu cijenu vrtića za roditelje u Koprivničko-križevačkoj županiji te jednu od najnižih cijena u Hrvatskoj. Pri obilasku vrtića prošli smo kroz neke teme koje se tiču samog ulaganja u objekte i nabavku didaktičke opreme i igračaka. Isto tako, razgovarali smo o novim mogućnostima sufinanciranja kako bi našim ravnateljicama vrtića olakšali posao i digli ga na još veći nivo”, izjavio je Jakšić za službene gradske internetske stranice.

Na pitanje o sufinanciranju smještaja djece kod dadilja, izrazio je zadovoljstvo sa suradnjom.

“Najbolje u prilog tome govori podatak da je Koprivnica po sufinanciranju dadilja prvi grad u Hrvatskoj odmah iza Zagreba, ali sa Zagrebom se po broju djece ne možemo mjeriti ni mi niti bilo koji drugi grad u Hrvatskoj”, naglasio je gradonačelnik.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: