Airsoft udruga Podravina jučer je, u subotu, organizirala svoj prvi ovogodišnji jednodnevni susret. Susret se odigravao na već dobro poznatom prostoru koprivničkog Kampusa, a akcije ni ovoga puta nije nedostajalo. Sudjelovalo je oko sto sudionika iz dvadesetak klubova iz sjeverozapadne Hrvatske. Unatoč niskim temperaturama, igrači su uživali u zimskoj idili i igrali neprestano punih osam sati, još jednom pokazavši svoj entuzijazam bez obzira na vremenske uvjete.

Airsoft udruga Podravina već četvrtu godinu zaredom organizira susrete i natjecanja vezana uz airsoft te radi na povezivanjima raznih aktivnosti koje imaju, ili mogu imati, veze s airsoftom.

– Ove godine krećemo s jednodnevnim susretom te ćemo nastaviti kroz airsoft natjecanje u taktičkom pucanju (ANTP), promocijom za građane u centru grada. U planu je ponovno kamp za osnovnoškolce te za kraj godine tradicionalno veliki međunarodni susret pod nazivom OP NETTLE. Kao članica Hrvatskog airsoft saveza, radit ćemo i dalje na promociji airsofta te jačanju članstva, kao i približavanje istog široj javnosti kako bi prikazali korisnost od istog ukoliko se na pravilan način iskorištava potencijal koji ova aktivnost može pružiti – rekao je Marijan Kereša, predsjednik Airsoft udruge Podravina. (Marko Hanžeković)

Ne propustite: