[FOTO] RADOVI NA STAROM BREGU Tehničar iz Cvetkovca dobiva natkrivene tribine za 140 navijača

Nakon što su već prije obavljeni betonski radovi na proširenju gledališta, sada se postavljaju željezne konstrukcije, a odmah potom dolazi i krov.

Radovi na izgradnji natkrivenih tribina u Cvetkovcu // Foto: Zvonimir Markač

Tehničar iz Cvetkovca u jesenskom dijelu Treće HNL Sjever osvojio je treće mjesto s 27 osvojenih bodova.

Trenutačni plasman u cijelosti se poklapa s ciljevima koje si je klub zacrtao prije početka prvenstva, odnosno osvajanje jednog od prva tri mjesta i plasman u play-off.

Novoizabrani predsjednik Tehničara Velibor Drk smatra da bi sadašnji bodovni zaostatak iza vodećeg dvojca, Mladosti iz Ždralova (35 bodova) i Poleta iz Svetog Martina na Muri (34 boda), bio daleko manji ili ga uopće ne bi bilo da je Tehničar sve svoje utakmice ujesen mogao igrati doma.

Podsjetimo, Tehničar je u uvodnom dijelu sezone tri utakmice kao domaćin igrao na stadionu u Križevcima jer na Starom bregu nisu tada bili zadovoljeni svi infrastrukturni uvjeti.

S obzirom na to da su u međuvremenu u klubu krenuli rješavati nedostatke, posljednje četiri utakmice prvenstva Tehničar je dobio uvjetnu dozvolu i mogao je igrati u Cvetkovcu.

Kako bi i u proljetnom dijelu igrali pred svojim navijačima, Cvetkovčani su prvenstveno morali napraviti natkrivene tribine.

I taj dan sve je bliže jer se upravo na Starom bregu, nakon što su već prije obavljeni betonski radovi na proširenju gledališta, postavljaju željezne konstrukcije, a odmah potom dolazi i krov.

Kad se dovrši natkrivanje proširene tribine, gledalište će imati najmanje 140 natkrivenih mjesta i još više od toga nenatkrivenih.

Drugi dio sezone u Trećoj HNL Sjever počinje u subotu, 29. veljače, a Tehničar je domaćin Bjelovaru s početkom u 15 sati. Kako teku radovi, nema sumnje da će se utakmica igrati u Cvetkovcu.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: