[FOTO] RENESANSNI FESTIVAL Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić ugostio brojne uglednike

Tijekom boravka na bedemima, svi gosti i posjetitelji mogli su uživati u međunarodnom natjecanju profesionalnih kuhara za naslov Renesansnog kraljevskog kuhara, konjičkom turniru, sokolarima, kuhanju pive od koprive, brojnim nastupima viteških i plesnih skupina, predstavama, dok će u večernjim satima svjedočiti noćnom napadu na Grad.

Foto: Grad Koprivnica

U subotnjim popodnevnim satima gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić sa suradnicima ugostio je brojne ugledne goste koji su se odazvali na njegov osobni poziv da posjete i dožive čari prošlosti u vrijeme Renesanse.

Među gostima bili su veleposlanik Sjedinjenih američkih država W. Robert Kohorst sa suprugom Shelley Allen, veleposlanik Države Izrael Ilan Mor sa suprugom Orom Mor, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora zastupnik Damir Felak, izaslanik ministra obrane brigadir Marijan Cikuš, saborski zastupnik i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja, Koprivničko-križevački župan Darko Koren, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina, brojni Gradski vijećnici i ostali gosti.

Tijekom boravka na bedemima, svi gosti i posjetitelji mogli su uživati u međunarodnom natjecanju profesionalnih kuhara za naslov Renesansnog kraljevskog kuhara, konjičkom turniru, sokolarima, kuhanju pive od koprive, brojnim nastupima viteških i plesnih skupina, predstavama, dok će u večernjim satima svjedočiti noćnom napadu na Grad, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: