[FOTO] RIBOLOV ŠRK Šoderica najbolja u Hrvatskoj ligi, Mirko Hanžeković i Silvio Šimunčić prvaci

Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Ogulin 1 Mario Matijašić / Hrvoje Kuzmić s 20 osvojenih bodova, a treće ekipa ŠRK Podravka Koprivnica u sastavu Kalinić Branimir / Kalinić Mario isto s 20 bodova, ali s manje ostvarenih bodova kroz 5. kola natjecanja. Prve tri ekipe ostvarile su pravo nastupa za reprezentaciju Hrvatske u 2019. godini.

Pobjednici lige 2018. i reprezentativci // Foto: Fishing Croatia

Na jezeru Grabovo kod Vukovara održano je posljednje 5. kolo Hrvatske lige u ribolovu grabežljivaca iz čamca.

Domaćin natjecanja bila je Zajednica Športsko ribolovnih udruga Vukovar.

Nakon zanimljivog natjecanja u 5. kolu gdje je nekoliko ekipa odlučivalo o prvom mjestu najbolji rezultat ostvarila je ekipa ŠRK Carp Podravina iz Koprivnice s tri ulovljene štuke, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRK Podravke s dvije ulovljene štuke, a treće ŠRK Šoderica s dvije ulovljene štuke u mjeri.

Ribolov je bio zahtjevan i težak.

Iako se očekivao dobar ribolov na jezeru Grabovo, ostvareno je jako malo ulova, a lovilo se po jakom vjetru što je mnogima od deset ekipa u ligi stvaralo dosta problema.

Nakon 5. kola natjecanja, pobjednik lige postala je ekipa ŠRK Šoderice iz Koprivnice u sastavu Hanžeković Mirko / Šimunčić Silvio s osvojenih 19,5 bodova.

Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Ogulin 1 Mario Matijašić / Hrvoje Kuzmić s 20 osvojenih bodova, a treće ekipa ŠRK Podravka Koprivnica u sastavu Kalinić Branimir / Kalinić Mario isto s 20 bodova, ali s manje ostvarenih bodova kroz 5. kola natjecanja.

Prve tri ekipe ostvarile su pravo nastupa za reprezentaciju Hrvatske u 2019. godini.

Foto: Fishing Croatia

Ne propustite: