Petak, 2. lipnja 2023.

FOTO S NADZORNIH KAMERA Pogledajte mamlaza kako krade bicikl u centru Koprivnice jučer u 17.42 sata

Cijela krađa snimljena je nadzornim kamerama, ali nije lako prepoznati o kome je riječ, ali vidljivo je da je bio u tenisicama, donjem dijelu trenirke i sportskoj jakni s kapuljačom

Kakva drskost. Neki se stvarno više ničega ne boje.

Naime, u samom centru Koprivnice, u Ulici Antuna Nemčića 4a, u petak oko 17.40 sati dogodila se krađa ženskog bicikla, bijelog Treka, i to zaključanog lokotom.

Cijela krađa snimljena je nadzornim kamerama, ali nije lako prepoznati o kome je riječ, ali vidljivo je da je bio u tenisicama, donjem dijelu trenirke i sportskoj jakni s kapuljačom.

Iako je lopov vidio da postoje nadzorne kamere, s kapuljačom od jakne na glavi podignuo je bicikl i iznio ga s ulaza poslovno-stambene zgrade. Nevjerojatno je da se ničega nije plašio. Naime, upalilo se svjetlo (na senzore) na ulazu zgrade, a neke radnje još su odmah do radile. Iako je padala kišica i bilo je malo ljudi na ulicama, uvijek postoji mogućnost da te netko vidi.

Lopov je na kraju otišao u smjeru parka, ali nije jasno gdje. Lijevo, desno ili ravno, jer se gubi trag na kamerama.

Inače, to je bicikl od jedne djevojčice, a prema riječima ukućana vrijednost mu je trenutačno oko 300 eura jer je star oko dvije godine. Novi takav košta oko 600 eura.

Cijeli slučaj prijavljen je policiji koja traga za počiniteljem, a mi vam u nastavku donosimo nekoliko fotografija lopova pa ako imate bilo kakvu sumnju na počinitelja javite to policiji.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti