[FOTO] POTPISAO ZA ŠKOTSKOG GIGANTA Nikola Katić novi igrač Glasgow Rangersa, vodit će ga legendarni Steven Gerrard

Katić je u Koprivnicu došao iz opuzenskog Neretvanca. Od debija 21. travnja 2016. protiv Osijeka upisao je 69 nastupa, pritom postigavši tri pogotka uz četiri asistencije.

Nikola Katić sa šalom novoga kluba // Foto: Rangers FC Facebook

Stoper koprivničkog Slavena Belupa Nikola Katić novi je igrač Glasgow Rangersa.

Nakon Dade Prše, Nikice Jelavića i Nike Kranjčara, bit će četvrti hrvatski igrač u škotskom gigantu s kojim je potpisao ugovor na četiri godine, a kojega će od sljedeće sezone voditi legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard.

Inače, Katić je u Koprivnicu došao iz opuzenskog Neretvanca. Od debija 21. travnja 2016. protiv Osijeka upisao je 69 nastupa, pritom postigavši tri pogotka uz četiri asistencije.

– U jednu ruku nam je krivo i žao što gubimo kvalitetnog igrača i kvalitetnog čovjeka kao što je naš Nikola, a u drugu smo ponosni što smo ostvarili još jedan veliki transfer koji će zasigurno odjeknuti u javnosti. Ovo je velika reklama, ne samo za naš klub nego i za našu Koprivnicu. Nadam se da će Nikola poslužiti kao primjer svim mladim igračima našeg kluba da se uz svakodnevni rad, trud i odricanje mogu postići velike stvari – rekao je direktor Slavena Zvonimir Šimunović za službene klupske stranice.

Foto: NK Slaven Belupo i Rangers FC Facebook

 

Ne propustite: