FOTO SESSION Nova Miss Međimurja Esmeralda Slaviček u Svetom Martinu na Muri!

Ova ljepotica iz Preloga, studentica psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Esmeralda Slaviček // Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

Završen je još jedan Miss Međimurja 2019. godine. Krunu je od prošlogodišnje Miss Valentine Brzuhalski naslijedila Esmeralda Slaviček, 21-godišnja ljepotica iz Preloga, studentica psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

– Volim pjevati, plesati i crtati. U slobodno vrijeme pjevam u zboru na Sveučilištu i volontiram. Prvi nastup sam imala s tri i pol godine pa se može reći da se već od onda bavim pjevanjem – poručila je nova Miss Međimurja Esmeralda.

Dodala je kako od pjevačica najviše voli Miley Cyrus i Shakiru.

Pobjedi se nadala, ali ju nije očekivala jer kaže kako su sve djevojke bile predivne. Otkrila je i razlog prijave na Miss Međimurja 2019. godine.

– Na natjecanje sam se prijavila iz dva razloga, prvo zato što sam osoba koja je otvorena za nova iskustva, te sam ovaj izbor vidjela kao priliku za jedno novo iskustvo i upoznavanje ljudi. Ovo mi je bio novi izazov. Drugi je razlog taj što želim pokazati drugima da cure mogu biti dobrog izgleda, ali uz to pametne, samostalne i uz to postići što god žele – rekla je Esmeralda za Međimurske novine.

Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

Ne propustite: