[FOTO] SJAJNI ĐURĐEVČANI Karatisti ostvarili odlične rezultate na turniru u Bugarskoj

U sportskoj dvorani Sofia u Bugarskoj održao se međunarodni turnir na kojem su nastupili natjecatelji iz 14 država i 73 kluba.

Foto: Grad Đurđevac

U sportskoj dvorani Sofia u Bugarskoj održao se međunarodni karate turnir na kojem su nastupili natjecatelji iz 14 država i 73 kluba.

Natjecalo se u borbama i katama, a nastupilo je 1100 natjecatelja s Balkana te je zbog toga konkurencija bila izrazito jaka. Karate klub Đurđevac nastupio je sa šest natjecatelja u borbama.

Đurđevački natjecatelji Niko Marović, Domagoj Kesak, Ivan Juričić i Jakob Đebro ostvarili su odličan rezultat u jakoj konkurenciji 11 ekipa osvojivši visoko drugo mjesto.

Đurđevčanke Ema Čorba i Ema Juričić koje su nastupile za domaći klub Nikon u ekipnoj kategoriji također su ostvarile odličan rezultat i time se okitile s najsjajnijim zlatnim odličjem. Ema Čorba je u juniorskoj kategoriji ostvarila sjajan rezultat osvojivši brončano odličje.

Za izvanredan uspjeh đurđevačkih karatista zaslužan je tim trenera Valentina Benc, Luka Cestar i Ivor Bolteković Tkalec.

S ekipom u Sofiji bili su roditelji natjecatelja i predsjednik kluba Ivana Juričića koji je bio podrška svakom natjecatelju.

Foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: