[FOTO] SKUPŠTINA HSS-A U GORNJEM KNEGINCU Darko Marković: Nova republika je rješenje za Hrvatsku!

Vjerujem da će HSS nakon idućih parlamentarnih izbora biti u poziciji mijenjati stvari na bolje upravo kroz program Nove republike – istaknuo je Marković.

Darko Marković, predsjednik HSS-a Varaždinske županije // Foto: HSS Varaždinske županije

U Gornjem Knegincu u subotu je održana programska skupština tamošnje općinske organizacije Hrvatske seljačke stranke.

U prisutnosti velikog broja delegata te gostiju drugih političkih opcija, skupštini su se odazvali brojni HSS-ovi dužnosnici na čelu s predsjednikom županijske organizacije Darkom Markovićem.

Nakon pozdravnog govora, predsjednik općinske organizacije Robert Đuranec, koji je ujedno i zamjenik načelnika, podnio je izvješće o radu kao i plan rada za naredno razdoblje.

Podsjetio je kako je HSS u vladajućoj koaliciji već treći uzastopni mandat te zahvaljujući odličnoj suradnji i ne dijeljenju po stranačkim bojama, Gornji Kneginec je danas jedna od najrazvijenijih općina u Hrvatskoj.

U ime županijske organizacije prisutnima se obratio predsjednik Marković koji je pohvalio rad općinske organizacije te istaknuo političke vrijednosti Hrvatske seljačke stranke.

“Osvrnuo se na Radićeve ideje i misli od prije 115 i više godina koje su tada bile avangardne, a danas vidimo da je upravo to ono što treba našem društvu. Sve te ideje Hrvatske seljačka stranka obuhvatila je u svojim smjernicama za izradu stranačkog programa pod nazivom ‘Nova republika – progresivni republikanizam’ koji će biti prezentiran uoči parlamentarnih izbora”, priopćili su iz HSS-a Varaždinske županije.

– Ovo je pravo i krajnje vrijeme za Novu republiku koju su svi počeli zazivati. Program koji iz temelja treba i mora zamijeniti postojeću nesposobnost cijelog državnog sustava da stvori održivi društveni model koji će zadržati naše građane u domovini, model koji će spriječiti sve razine korupcije odnosno početi rješavati goruće probleme naših građana od sudstva, javne uprave pa do zdravstva. Vjerujem da će HSS nakon idućih parlamentarnih izbora biti u poziciji mijenjati stvari na bolje upravo kroz program Nove republike – istaknuo je Marković.

Ne propustite: