[FOTO] STAND UP KOMEDIJA Vlatko Štampar nasmijao đurđevačku publiku do suza

Publika je uživala u iznimno duhovitoj večeri u kojoj su se izmjenjivale Vlatkove priče te pljesak i smijeh oduševljene publike.

Foto: Grad Đurđevac

Đurđevački Summer Cock festival otvoren je stand up komedijom u izvedbi Vlatka Štampara.

Nakon rasprodanih stand up showova Štamparska Greška i Bratec je trd, poznati stand-up komičar Vlatko Štampar je u petak s pričom o Odraslosti puna dva sata nasmijavao Đurđevčane i brojne goste u prepunom atriju utvrde Stari grad.

Publika je uživala u iznimno duhovitoj večeri u kojoj su se izmjenjivale Vlatkove priče te pljesak i smijeh oduševljene publike.

Vlatko Štampar i ovog je puta Đurđevčane i ostale goste nasmijao do suza pokušavajući im objasniti što je to odraslost. Kako nakon 30. rođendana ljudi od tebe očekuju i neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao, kredit… Kako se snaći u životu, kako misle žene, muškarci, kako preživjeti dijetu, prijateljevu svadbu i ostale divne sitnice koje nam čine život ljepšim. Mnogi su se odmah nakon nastupa počeli raspitivati kada će biti sljedeći.

“Moja misija i posao je zabaviti ljude. Samo želim nasmijati ljude”, rekao je za kraj Štampar, a sudeći prema pljesku – njegov cilj je uspješno ispunjen.

Danas, u subotu, u Đurđevcu nastupa poznati cimbalist Andrija Maronić, koji će u atriju utvrde Stari grad u 20 sati publici dočarati svu raskoš umijeća sviranje cimbala. U nedjelju u 21 sat u dvorištu utvrde Stari grad organizirano je ljetno kino na otvorenom, a prikazivat će se popularni film Venom (2018.), stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: