[FOTO] SVAKA ČAST Koprivničke rukometašice pridružile se akciji pripreme Podravkinih paketa za Crveni križ

U okviru projekta "Zajedno za društvo jednakih mogućnosti“ financiranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije, Podravka će isporučiti 22.473 paketa hrane za korisnike Crvenog križa

Podravkašice u pripremi paketa za Crveni križ // Foto: Podravka

Uz brojne obveze u klubu, rukometašice koprivničke Podravke Vegete pronašle su vremena i s velikim oduševljenjem uključile su se u pripremu Podravkinih paketa hrane za Crveni križ.

U ovoj su akciji udružile snage s Podravkašima na čelu s upravom.

U okviru projekta “Zajedno za društvo jednakih mogućnosti”, financiranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije, Podravka će isporučiti 22.473 paketa hrane za potrebe korisnika Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Osijek, naručitelja u ovom projektu, priopćili su iz koprivničke kompanije.

Paketi hrane uključuju hranu za djecu do 3 godine starosti te pakete za djecu stariju od 4 godine i odrasle osobe, a iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) za ovaj je projekt osigurano nešto više od 2,5 milijuna kuna.

“Drago nam je što su nam se u pripremi paketa za Crveni križ pridružile rukometašice naše Podravke Vegete zajedno sa svojim trenerom i klupskim vodstvom. Kada udružimo snage, rezultati su zajamčeni. Mi smo uz njih kao glavni sponzor u njihovim sportskim izazovima, a one naša podrška u projektima značajnim za zajednicu u kojoj poslujemo. Uz njihovu pomoć Podravkini paketi hrane bit će brzo spremni za isporuku korisnicima Crvenog križa“  – izjavio je Marin Pucar, predsjednik Podravkine uprave.

Predsjednik Podravkine uprave pomagao je koprivničkim rukometašicama u pripremi paketa za Crveni križ // Foto: Podravka

Zlatko Saračević, trener rukometašica Podravka Vegete, istaknuo je da im sudjelovanje u sličnim projektima uvijek daje dodatnu energiju i motiv u sportskim nadmetanjima.

“Iako imamo puno obaveza i jak ritam priprema za utakmice, rado se uključujemo u ovakve akcije. Drago nam je da možemo pomoći da paketi hrane što prije dođu do potrebitih diljem Hrvatske”, rekao je Saračević.

Rukometašice Podravka Vegete ove su godine ostvarile velik uspjeh izborivši nastup u grupnoj fazi Lige prvakinja. Nakon tri odigrane utakmice u jakoj skupini, Kokice su upisale tri boda i u igri su za ulazak u drugi krug.

Nakon nastupa u domaćem prvenstvu, već 3. studenog Koprivničanke očekuje ponovni dvoboj Lige prvakinja protiv slovenskog Krima za nove europske bodove, ovaj put u Ljubljani.

Foto: Podravka

Ne propustite:

1 komentar