[FOTO] TRAGEDIJA U stravičnom sudaru život izgubio mladić, uzrok nesreće – alkohol

U prometnoj nesreći još su trojica ozlijeđenih i svi su prebačeni u bolnicu...

Stravična prometna nesreća u Lužanu Biškupečkom // Foto: Jurinec photography
Stravična prometna nesreća u Lužanu Biškupečkom // Foto: Jurinec photography

Stravična prometna nesreća u četvrtak oko 20.30 sati dogodila se na državnoj cesti u Lužanu Biškupečkom. Na žalost, izgubljen je još jedan mladi život, ozljedama je podlegao 19-godišnji mladić.

On je bio putnik u automobilu kojim je pod utjecajem alkohola od 1,71 promila upravljao 20-godišnji mladić.

“Upravljao je iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna. Izlaskom iz naselja Lužana uslijed ne držanja svojeg vozila u kretanju sredinom obilježene prometne trake, vozilom je preko pune neisprekidane crte prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila, kojim je upravljao iz smjera Presečno u smjeru Lužana Biškupečkog slovenski državljanin starosti 39 godina. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač osobnog vozila, putnik starosti 37 godina i vozač teretnog vozila. Ozlijeđeni su prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć. Ozljede im za sada nisu okvalificirane”, priopćili su iz varaždinske policije.

Zbog očevida je promet na toj dionici državne ceste bio zatvoren za sav promet od 21 do 23.30 sati te se odvijao obilaznim pravcima.

Foto: Jurinec photography
Foto: Jurinec photography
Ne propustite: