[FOTO] ‘TULUM IZVRSNOSTI’ Nagrađeni najbolji učenici i njihovi mentori

Novost ove godine je, da je nagrađeno devetero učenika koji su sudjelovali na više natjecanja i njima je dodijeljen bon u vrijednosti 400 kuna te ulaznice za kino "Velebit" i godišnja ulaznica za Gradske bazene "Cerine".

Foto: Grad Koprivnica

Da trud, rad i postignuća učenika i njihovih mentora ne prođu nezapaženo, Grad Koprivnica pobrinuo se i ove je godine.

Organizirano je nagrađivanje najboljih učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih mentora.

Tim je povodom gradonačelnik Mišel Jakšić održao prijem “Tulum izvrsnosti” za učenike i mentore koji su postigli zapažene rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim učeničkim natjecanjima, njih ukupno 460.

Podjeli nagrada uz koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića prisustvovale su i zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž te pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

Za prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima učenici su nagrađeni s poklon bonom u knjižari u vrijednosti 250 kuna, za prva tri mjesta na državnim natjecanjima s 200 kuna, a za prvo mjesto na županijskom sa 150 kuna te ulaznicama za kino “Velebit” i Gradske bazene “Cerine”.

Novost ove godine je, da je nagrađeno devetero učenika koji su sudjelovali na više natjecanja i njima je dodijeljen bon u vrijednosti 400 kuna te ulaznice za kino “Velebit” i godišnja ulaznica za Gradske bazene “Cerine”.

Uz sve to, dobili su i majice s natpisom “I ja sam izvrstan” i “I ja sam izvrsna”, stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: