[FOTO] TURNIR KRIŽEVCI CEDEVITA SPORT U-14 Dobermann uvjerljivo do naslova pobjednika

Najboljim igračem turnira proglašen je Dominik Prpić iz Dobermanna koji je, uz sportsko priznanje, dobio i sportski sat sponzora Zlatarne Valentino koji mu je uručio Emanuel Dani. Najbolji vratar turnira je Karlo Šurbek iz Dobermanna, a najbolji strijelac Ivo Anić iz Daruvara s osam pogodaka.

Ekipa Dobermanna iz Zagreba // Foto: Prigorski.hr

Pioniri CB Dobermann Zagreb pobjednici su 10. turnira u malom nogometu Križevci 2018 “Cedevita Sport” za postave do 14 godina i mlađe u organizaciji Škole nogometa NK Radnik-Križevci Zajednice šprtskih udruga Križevci.

Završnica je igrana u petak u križevačkom sportskom domu. Dobermann je u finalu pobijedio vršnjake HNK Daruvar s 4:0 pogocima Kereše 2, Huljića i Vukmanovića.

U susretu za treće mjesto domaćin je bio bolji od Vrbovčana 5:1. Strijelci: Srbljinović 2, Matejaš, Kuntić i Anušić, a pogodak za Vrbovec postigao je Buhin. U polufinalu je Dobermann bio bolji od Radnika Križevci 1:0 pogotkom Prpića, a Daruvar je nadjačao Vrbovčane 5:1. Strijelci: Kos 3 i Anić 2 za Daruvar, Špekuljak za Vrbovec.

Najboljim igračem turnira proglašen je Dominik Prpić iz Dobermanna koji je, uz sportsko priznanje, dobio i sportski sat sponzora Zlatarne Valentino koji mu je uručio Emanuel Dani.

Najbolji vratar turnira je Karlo Šurbek iz Dobermanna, a najbolji strijelac Ivo Anić iz Daruvara s osam pogodaka.

Priznanja im je uručio direktor turnira Damir Kemenović.

Sudili su Antonio Sirovec, Ivan Iveljić i Ivan Bukovčan.

Izvor: Prigorski.hr

Ne propustite: