[FOTO] U COOR Podravsko sunce održano međužupanijsko natjecanje pod nazivom Ja u prometu

U COOR Podravsko sunce u Koprivnici održano je međužupanijsko natjecanje učenika s teškoćama u razvoju pod nazivom Ja u prometu.

Nagrađeni učenici // FOTO: COOR PODRAVSKO SUNCE

U COOR Podravsko sunce u Koprivnici održano je međužupanijsko natjecanje učenika s teškoćama u razvoju pod nazivom Ja u prometu.

Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa. To su COO Tomislav Špoljar Varaždin, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, OŠ Dubrava, PŠ Farkaševac, OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac – Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju te ekipa COOR-a Podravsko sunce.

Prvo mjesto upisali su učenici iz COOR Virovitica. Drugo mjesto pripalo je COO Tomislav Špoljar Varaždin dok treće mjesto dijele COO Čakovec i COOR Podravsko sunce.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolja je bila učenica Simona Dukarić iz COO Tomislav Špoljar iz Varaždina, drugo mjesto je osvojio učenik Damjan Bezuk iz Osnovne škola Dubrava Područne škole Farkaševac , a treće Valerija Magdić iz Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Osnovne škole Grgura Karlovčana iz Đurđevca.

Natjecanje se sastojalo od pisane provjere poznavanja prometnih pravila, štafetnih igara i poligona spretnosti upravljanja biciklom.

Organizirano je u suradnji s Odsjekom za sigurnost cestovnog prometa PU Koprivničko-križevačke. Partner COOR-u Podravsko sunce je OŠ Đuro Ester, čiji su učenici bili pridruženi članovi ekipama djece s teškoćama.

Ne propustite: