[FOTO] UMJETNIČKA ŠKOLA FORTUNAT PINTARIĆ Održan koncert u spomen na Josipa Golubića, Krešimira Lukačića i Tihomira Klaučeka

Ravnateljica škole Ariana Šandl rekla je da joj je ideja bila da napravi jedan koncert kojim bi se prisjetili svojih preminulih kolega.

Koncert Umjetničke škole Fortunat Pintarić u spomen na Josipa Golubića, Krešimira Lukačića i Tihomira Klaučeka // Foto: Grad Koprivnica

Održan je koncert u spomen profesorima Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

U spomen na Josipa Golubića, Krešimira Lukačića i Tihomira Klaučeka, bivši i sadašnji učenici Umjetničke škole Fortunat Pintarić, zasvirali su u koprivničkom Domu mladih na svečanom koncertu.

Ravnateljica škole Ariana Šandl rekla je da joj je ideja bila da napravi jedan koncert kojim bi se prisjetili svojih preminulih kolega.

Ono što je bilo posebno je to da su ih predstavili svirači na instrumentima koje su oni sami predavali.

Nastupili su Odjel gitare Umjetničke škole Fortunat Pintarić, Tamburaški orkestar Umjetničke škole Fortunat Pintarić, tamburaški orkestar HPD Ferdo Rusan iz Virja, Behave Community duo, Hana Široki s izvedbom na klaviru i Puhački orkestar Grada Koprivnice.

Kao predstavnice Grada Koprivnice, koncertu su prisustvovale zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž, dok je zamjenik župana Ratimir Ljubić bio predstavnik Koprivničko – križevačke županije.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: