[FOTO] USKRSNE BAZEZANCIJE Pogledajte kako su se djeca provela na Cerinama

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene medalje i vrijedne nagrade partnera ovog projekta - Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Foto: Bazeni Cerine Koprivnica

Da bi mališani uživali u druženju i bavljenju sportom pobrinuli su se koprivnički Gradski bazeni Cerine, koji su organizirali Uskrsne bazezancije. Trajale su od 24. do 26. travnja.

Tridesetak djece natjecalo se u raznim disciplinama, kao što su uskršnja utrka s jajem u žlici, lov na pisanice, delfin štafeta, rocker, target cube i nizu drugih aquatrack poligona.

Djeca su u raznim aktivnostima pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je veliki aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata.

Ukupno 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene medalje i vrijedne nagrade partnera ovog projekta – Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su uživala u druženju, zabavi i natjecanju, a pritom su se, što je najvažnije, bavili sportom.

Foto: Bazeni Cerine Koprivnica

Ne propustite: