[FOTO] USPJEŠAN VIKEND Hrvačice i hrvači Podravke s natjecanja se vratili uz brojne medalje

Članovi Hrvačkog kluba Podravka sudjelovali su proteklog vikenda na dva turnira, u gradu Trhovo Hradsko u Slovačkoj i u Slatini.

Foto: HK Podravka

Članovi Hrvačkog kluba Podravka sudjelovali su proteklog vikenda na dva turnira, u gradu Trhovo Hradsko u Slovačkoj i u Slatini.

Noa Ljubić, Ivan Čordaš i Josip Benko osvojili su broncu u Slovačkoj. Šest članova Hrvačkog kluba Podravka sudjelovalo je pod vodstvom trenera Saše Šprema i Antonia Štefotića, na 4. Međunarodnom turniru za uzraste mlađih i starijih dječaka u gradu Trhovo Hradsko.

Konkurencija se sastojala od 206 natjecatelja iz Austrije, Moldavije, Mađarske, Češke, Slovačke, Srbije, Armenije i Hrvatske. U najmlađoj uzrasnoj skupini na turniru, Noa Ljubić je u kategoriji do 35 kilograma osvojio treće mjesto.

U uzrastu starijih dječaka treća mjesta osvojili su Ivan Čordaš u kategoriji do 62 kilograma i Josip Benko u kategoriji do 75 kilograma. Korak do medalje bili su Ivan Benko kod mlađih dječaka u kategoriji do 40 kilograma i Borna Ljubić kod starijih dječaka u kategoriji do 52 kilograma. Obojica su u svojim kategorijama ostvarili plasman na peto mjesto. Ovog puta je bez plasmana ostao Filip Šprem u kategoriji do 53 kilograma.

Hrvačice i hrvački Podravke sudjelovali su i na natjecanju u Slatini. Tamo su osvojili ukupno devet medalja.

Njih 11, šest djevojčica i pet dječaka pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca i Ivana Lončarića u Slatini su se natjecali na Međunarodnom turniru u konkurenciji od 150 natjecatelja iz Mađarske, Srbije, BiH i Hrvatske.

Kod djevojčica, Aleksandra Blažek osvojila je prvo mjesto u kategoriji do 44 kilograma, dok je u istoj dobnoj skupini starijih djevojčica Lana Nogić u kategoriji do 53 kilograma bila druga.

Treće mjesto osvojila je Jelena Mijatović u kategoriji do 46 kilograma kod mlađih djevojčica, a u uzrastu godinu dana mlađem, Korina Rogić u kategoriji do 33 kilograma i Rajna Tot u kategoriji do 44 kilograma također bile su treće.

U istoj dobnoj skupini, ali u kategoriji do 60 kilograma Jana Ruđic bila je prva. Kod najmlađih dječaka na turniru, Jan Petrović u kategoriji je do 44 kilograma bio treći, dok je bez plasmana u kategoriji do 40 kilograma ostao Dorian Popijač.

U starijem uzrastu dječaka Karlo Mijatović u kategoriji je do 75 kilograma bio treći dok je Ivan Adžaga ostao bez plasmana u kategoriji do 62 kilograma. U uzrastu kadeta, u kategoriji do 71 kilograma, Alen Nogić je s tri pobjede i jednim porazom bio drugi.

Ne propustite: