[FOTO] UZ OBLJETNICU STIGLO VELIKO PRIZNANJE ZA JAGNJEDOVEC Sunčano selo proslavilo dvadeset godina postojanja

Ratimir Ljubić zahvalio je osnivačima Heleni i Davorinu Hećimoviću, kao i vlasnici Lani Kovač, na doprinosu razvoju turizma Koprivničko - križevačke županije te čuvanju kulturne baštine.

Foto: kckzz.hr

Nakon što je prošle godine na prijedlog Koprivničko-križevačke županije nominirano na natječaju „Suncokret ruralnog turizma“ koji provodi udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, Sunčano selo Jagnjedovec primilo je Zlatnu povelju u kategoriji Poduzetnici u ruralnom turizmu.

Veliko priznanje za Sunčano selo stiglo je uz proslavu dvadesete obljetnice postojanja i uspješnog djelovanja. Tom je prilikom zamjenik župana, Ratimir Ljubić zahvalio osnivačima Heleni i Davorinu Hećimoviću, kao i vlasnici Lani Kovač, na doprinosu razvoju turizma Koprivničko – križevačke županije te čuvanju kulturne baštine.

Helena Hećimović naglasila je kako uspjeh Sunčanog sela, koje je prepoznato kao omiljeno odredište za izlete i uživanje u prirodi, prije svega leži u činjenici da je to obiteljski posao, koji je pomno stvaran i nadograđivan tijekom godina, a brojne nagrade i priznanja dokaz su da su na pravom putu.

Također je zahvalila svima koji su na bilo koji način bili uključeni u razvoj Sunčanog sela, posebno istaknuvši nagrade Zlatnu povelju „Suncokreta ruralnog turizma“, Simply the best te standarda Okusi Podravine, projekta koji provodi Turistička zajednica Koprivničko – križevačke županije.

Nakon uvodnih riječi, krenulo se u razgledavanje imanja i bogate etno zbirke raznih uporabnih predmeta, a zatim su gosti mogli uživati u domaćoj gastronomskoj ponudi i autohtonim podravskim jelima.

Izvor: kckzz.hr