[FOTO] VELIK USPJEH Podravka pobjednik 18. sportskih susreta Sindikata PPDIV-a

Za naslov sveukupnih pobjednika Podravkašima su bila dovoljna osvojena dva prva i dva druga mjesta u pojedinačnim disciplinama. Pehare za prva mjesto osvojili su Valentin Knapić i Dražen Dlaka u disciplini kartanje belota, te Zoran Kolačko i Antun Žardin u disciplini stolni tenis...

Pobjednička atmosfera među članovima Podravkina sindikata PPDIV-a // Foto: Silvija Butković
Pobjednička atmosfera među članovima Podravkina sindikata PPDIV-a // Foto: Silvija Butković

Nakon punih 10 godina, Podravka je prošli vikend u Rovinju ponovno osvojila titulu sveukupnog pobjednika sportskih susreta Sindikata PPDIV-a za cijelu Hrvatsku na kojima se u 10 disciplina natjecalo više od 950 sportaša iz poduzeća prehrambene i poljoprivredne industrije.

Za naslov sveukupnih pobjednika Podravkašima su bila dovoljna osvojena dva prva i dva druga mjesta u pojedinačnim disciplinama.

Pehare za prva mjesto osvojili su Valentin Knapić i Dražen Dlaka u disciplini kartanje belota, te Zoran Kolačko i Antun Žardin u disciplini stolni tenis.

Dragocjene bodove za osvojena druga mjesta za Podravku su osvojili Kolarek Goran, Tušek Ranko i Ilić Matias u odbojci na pijesku, te malonogometna ekipa izbornika Dražena Kraljića koju su činili: Ilić Matias, Kolarek Goran, Kocijan Mateo, Andrić Klaudio, Milić Alen, Virovec Bojan, Tušek Ranko, Kihas-Drvosek Oliver, Jadan Goran i Horvat Tomislav.

Odlazak 130 Podravkaša na sportske susrete Sindikata PPDIV-a omogućila je svojim pokroviteljstvom Uprava Podravke i njezin predsjednik Marin Pucar, a svečanom otvaranju Igara u ime Podravke je prisustvovala članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina, koja je ujedno prvi dan natjecanja i bodrila naše sportaše na sportskim terenima.

Na sportskim susretima u Rovinju sudjelovali su i članovi Sindikata PPDIV iz Belupa, koji su osvojili prvo mjesto u kuglanju za žene, te PPDIV-ovci iz rovinjske Mirne koji su osvojili treće mjesto u odbojci na pijesku.

Ne propustite: