[FOTO] VELIKA FEŠTA CVETKOVČANA Mađarić: Cilj nam je Treća HNL, bila bi to kruna našeg rada

Uz vrhunske specijalitete majstora kuhinje Stjepana Labaša, kao i u finoj kapljici, uživalo je gotovo stotinu gostiju, a za pravi štimung i plesnjak do kasnih večernjih sati zaduženi su bili tamburaši

Završna fešta NK Tehničara iz Cvetkovca // Foto: Zvonimir Markač

Želimo i cilj nam je obraniti naslov prvaka i na kraju sezone i ući u Treću HNL sjever. Bila bi to kruna našeg rada – istaknuo je Josip Mađarić, vodeći čovjek NK Tehničara, na završnoj fešti igrača, uprave, navijača i prijatelja održanoj u petak u društvenom domu u Cvetkovcu.

Uspon cvetkovečkog kluba započeo je prije sedam godina u najnižem rangu koprivničko-križevačkog županijskog nogometa. Iz godine u godinu rezultatski se napredovalo, a paralelno su se stvarali i sve kvalitetniji uvjeti na Starom bregu. Danas je Tehničar drugoplasirana momčad Četvrte HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica, s istim brojem bodova kao i vodeći Papuk iz Orahovice, u školi nogometa tri su selekcije mladih nogometaša, radi se na izgradnji pomoćnog igrališta, a u planu su i ulaganja, među ostalim, u nove svlačionice.

– Imamo odličnu ekipu, kako na terenu, tako i izvan njega. Najgledanija smo momčad u ligi. Zahvaljujem svima onima koji su već godinama uz naš Tehničar. Puno ljubavi, truda i vremena smo uložili u ovaj projekt i možemo biti ponosni na sve što smo dosad napravili – rekao je Mađarić.

Josip Mađarić, prvi čovjek Tehničara iz Cvetkovca // Foto: Zvonimir Markač
Josip Mađarić, prvi čovjek Tehničara iz Cvetkovca // Foto: Zvonimir Markač

Uz vrhunske specijalitete majstora kuhinje Stjepana Labaša, kao i u finoj kapljici, uživalo je gotovo stotinu gostiju, a za pravi štimung i plesnjak do kasnih večernjih sati zaduženi su bili tamburaši među kojima su i igrači Tehničara Alen Milek i Siniša Bartolović, koji se nakon polusezone u Slogi iz Koprivničkog Ivanca vratio u Cvetkovec.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: