[FOTO] VELIKA FEŠTA CVETKOVČANA Mađarić: Nakon ulaska u Treću HNL, srce nam je na mjestu

Uz vrhunske specijalitete majstora kuhinje, kao i u finoj kapljici, uživalo je stotinjak gostiju, za pravi štimung i plesnjak do kasnih večernjih sati zaduženi su bili tamburaši iz sastava Randevu, a na trenutak su svoje glazbeno umijeće pokazali i cvetkovečki nogometaši - Kruno Jambrušić, Damjan Kurtanjek, Alen Milek i Siniša Bartolović.

Završna fešta NK Tehničara iz Cvetkovca // Foto: Zvonimir Markač

Srce nam je na mjestu nakon što smo ušli u Treću HNL Sjever. Među prve smo tri momčadi na ljestvici i zacrtani cilj za ovu godinu smo ostvarili – istaknuo je Josip Mađarić, vodeći čovjek NK Tehničara, na završnoj fešti igrača, uprave, navijača i prijatelja održanoj u petak u društvenom domu u Cvetkovcu.

Uspon cvetkovečkog kluba započeo je prije osam godina u najnižem rangu koprivničko-križevačkog županijskog nogometa. Iz godine u godinu rezultatski se napredovalo, a paralelno su se stvarali i sve kvalitetniji uvjeti na Starom bregu. Danas je Tehničar u vrhu Treće HNL Sjever, u školi nogometa 120 je mladih nogometaša, ove godine u funkciju je stavljeno pomoćno nogometno igralište propisanih dimenzija 100 x 64 metara, započeli su radovi na izgradnji natkrivene tribine za 100-tinjak gledatelja, napravljeni su odvodi oko glavnog terena, nabavljeni su novi veliki i mali golovi s mrežama, a napravljen je i novi koridor za službene osobe i igrače.

Josip Mađarić, prvi čovjek Tehničara iz Cvetkovca, sa suprugom Vesnom // Foto: Zvonimir Markač

– U proljeće planiramo završiti natkrivenu tribinu, urediti i proširiti terasu. Imamo odličnu ekipu, kako na terenu, tako i izvan njega. Među najgledanijim smo momčadima u ligi. Zahvaljujem svima onima koji su već godinama uz naš Tehničar. Puno ljubavi, truda i vremena smo uložili u ovaj projekt i možemo biti ponosni na sve što smo dosad napravili – rekao je Mađarić.

Uz vrhunske specijalitete majstora kuhinje, kao i u finoj kapljici, uživalo je stotinjak gostiju, za pravi štimung i plesnjak do kasnih večernjih sati zaduženi su bili tamburaši iz sastava Randevu, a na trenutak su svoje glazbeno umijeće pokazali i cvetkovečki nogometaši – Kruno Jambrušić, Damjan Kurtanjek, Alen Milek i Siniša Bartolović.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: