[FOTO] VELIKA OBLJETNICA Udruga žena Bakovčica i Dobrovoljno vatrogasno društvo obilježili četrdeset godina rada

Ispred Grada Koprivnice skupštini su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Dario Jembrek.

Foto: koprivnica.hr

U subotu, 17. ožujka, u Društvenom domu u Štaglincu održana je godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva i Udruge žena Bakovčica. Bila je to prilika da se predstave sve aktivnosti provedene u 2017. godini, ali i najave planirane u 2018. godini.

Članice Udruge žena posebno su istaknule svoje sudjelovanje u manifestacijama Podravski motivi i Renesansi festival te se pohvalile svojom manifestacijom „Čehanje perja“.

Članovi DVD-a u protekloj su godini sudjelovali također u nizu aktivnosti, od redovnih natjecanja pa sve do akcija poput Zelene čistke i osiguranja biciklističke utrke Tour of Croatia. Posebno su aktivni bili u radu s djecom, a upravo zahvaljujući takvim aktivnostima Društvo je dobilo nove članove koji su predstavljani na skupštini. Također dodijeljena su priznanja za 10, 20, 50 i 60 godina rada u vatrogastvu.

Ispred Grada Koprivnice skupštini su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Dario Jembrek. Ispred Vatrogasne zajednice grada Koprivnice prisutan je bio predsjednik Ivan Golubić. (Izvor: Grad Koprivnica)

Ne propustite: