[FOTO] VELIKI FAŠNIK Koprivnica će se zašareniti u subotu, a najviše će biti vrtićaraca i školaraca

Program počinje u 11 sati kad povorka kreće s parkirališta kraj Doma mladih prema Zrinskom trgu, nakon čega se predstavljaju svojim originalnim programima.

Foto: Dječji vrtić Tratinčica Koprivnica

U subotu, 2. ožujka, vesela će fašenska povorka unijeti malo šarenila i vesele atmosfere na glavni koprivnički Zrinski trg te zabaviti okupljene svojim kreacijama i performansima.

Prema najavama, bit će 500-tinjak djece i 100-tinjak odraslih sudionika, a zainteresirani se još za sudjelovanje mogu prijaviti u ured Turističke zajednice Koprivnice (Trg bana J. Jelačića 7) ili putem e-maila: tzg-koprivnica@kc.t-com.hr.

Program počinje u 11 sati kad povorka kreće s parkirališta kraj Doma mladih prema Zrinskom trgu, nakon čega se predstavljaju svojim originalnim programima.

Na kraju zabave presudit će se dežurnom krivcu Fašniku za sve nedaće spaljivanjem i završnim plesom okupljenih.

Na koprivničkom fašniku sudjelovat će i mališani iz koprivničkog vrtića Tratinčica. Dio njih se već dobro pripremio pa su tako, njih oko 30 iz glazbene igraonice vrtića, pod vodstvom teta Gordane Škundrić i Ivane Jakupić nastupili u subotu na Samoborskom fašniku.

Najmlađi ‘glazbenici’ na pozornici su izveli zabavnu točku prerušeni u klaunove, a predškolci su pjevali maskirani u Muharice ludarice i Kiki riki band.

Klinci su stigli u pratnji vrtićkih teta, roditelja i članova rodbine te još jednom oduševili Samoborce i njihove fašničke goste. I svi su uglavnom bili prigodno maskirani.

Da sve prođe u najboljem redu pobrinuo se i striček Zoran Zagoršak, zdravstveni voditelj u Tratinčici, koji je bio prerušen u Supermana.

Foto: DV Tratinčica

Ne propustite: