[FOTO] VELIKI JUBILEJ Osnovna škola Đuro Ester Koprivnica slavi 60 godina postojanja

Zgrada nije ta koja čini školu, nego su to učenici, učitelji i roditelji. Svaki učitelj koji je u ovih 60 godina radio u školi utkao je u našu djecu svoju ljubav i znanje - istaknula je Sanja Prelogović, ravnateljica Osnovne škole Đuro Ester.

Foto: Luka Krušec

“Škola i roditelji zajedno u razvoju učenika, koji ne mora biti odličan đak, ali može postati odličan čovjek”.

Pod tim se motom obilježava Dan koprivničke Osnovne škole Đuro Ester, koja ujedno slavi i 60 godina postojanja.

Iznmno bogat program pripremili su u školi za ovaj lijepi jubilej. Tako je, među ostalim, u školskoj knjižnici u ponedjeljak otvorena izložba Zapisi iz školskih klupa. Na izložbi se mogu razgledati tiskani i eletronički brojevi školskog lista Leteći razred, kao i digitalni školski list, svi tiskani brojevi lista za roditelje Razgovori, razredni listovi te tiskane brošure i monografije koje je izdala ova koprivnička škola. Izložba će se moći razgledati do 31. svibnja.

Danas, u srijedu, u školskoj dvorani otvorena su vrata robotike, kao i izložba maketa iz kemije i biologije.

Kompletan program trodnevne proslave pogledajte OVDJE, a istaknimo da će svečana priredba povodom 60. obljetnice i izložba Školske zadruge Đurđica biti održani u petak, s početkom u 11.30 sati u koprivničkom Domu mladih.

– Zgrada nije ta koja čini školu, nego su to učenici, učitelji i roditelji. Svaki učitelj koji je u ovih 60 godina radio u školi utkao je u našu djecu svoju ljubav i znanje – istaknula je Sanja Prelogović, ravnateljica Osnovne škole Đuro Ester.

Foto: Luka Krušec

Ne propustite: